Over Bureau Fris

Historie

Bureau Fris is ontstaan doordat er vraag was naar goed ingerichte ruimtes voor marktonderzoek van alle gemakken voorzien. Hotels en vergaderlocaties voldeden niet aan de wensen van marktonderzoekbureaus. Daarnaast was er behoefte aan een kwalitatief goed selectie bureau, flexibel en meedenken met de klant. Stephanie is werkzaam geweest bij een gerenommeerd onderzoeksbureau. Door haar jarenlange ervaring wist zij wat de wensen en behoeften zijn van elke onderzoeker.

Wat er niet is, moet er komen! In 2005 werd Bureau Fris opgericht door Stephanie Groot-Hecker en in 2006 kwam Augusta Zweekhorst in dienst als eerste medewerker. In 2009 werd Augusta mede-eigenaar van Bureau Fris.

Fris staat voor Frisse ruimtes en Frisse respondenten.

12 jaar verder heeft Bureau Fris 3 vestigingen in Nederland, 35 medewerkers en een eigen database met circa 25.000 respondenten. Dankzij goede resultaten en tevreden klanten groeit Bureau Fris de afgelopen jaren snel en is onze ambitie de beste te worden van Nederland en België op het gebied van facility, recruitment en ondersteuning van klanten in marktonderzoek.

teamfoto-bureau-fris

Medewerkers

Bureau Fris investeert in haar klanten en respondenten, maar om niet te vergeten ook in haar eigen medewerkers, young professionals die full-time werken, waardoor de klant krijgt wat wij beloven.

Investeren in happiness op de werkvloer helpt je bij het realiseren van doelen. Onze eigen mensen laten dat zien: zij stralen uit dat ze plezier hebben in hun werk en maken zo hun eigen klanten blij.

Managing Director / Marketing & Sales
Managing Director / HR & Finance
Managing Director / Operations & Quality
Management Assistant
Senior Account Manager / Data Security Officer
Senior Account Manager / Data Security Officer
Account Manager
Account Manager
Junior Account Manager
Junior Account Manager
Technical Support Manager
Facility Manager Amsterdam
Facility Manager ’s-Hertogenbosch
Office & Online Assistant
Sales Assistant
Finance Assistant
Office Assistant
Office Assistant
Facilitair Medewerker
© Copyright Bureau Fris