Respondenten nodig voor jouw onderzoek?
Wij ontzorgen jou!


Consumenten wervingen

Bureau Fris is met haar eigen panel een van de grootste kwalitatieve facilitair partner in marktonderzoek. Met een eigen respondenten panel van circa 30.000 respondenten, accountmanagers met ervaring en onze creatieve manier van out of the box denken vullen wij veel uiteenlopende wervingen. Wij werken met zowel onderzoeksbureaus als eind klanten/merken.

Bij ons beslis je zelf op welk gebied je ontzorgt wil worden. Heb je alleen respondenten of een onderzoek locatie nodig of wil je liever alleen even sparren voor een juiste opzet, wij helpen je verder. Zelf niet de juiste mensen in huis? Zoals moderators, tolken en notulisten ook hier kunnen wij jou in ontzorgen.

Klik hier voor meer informatie over het Bureau Fris respondentenpanel.

Zakelijke en medische wervingen

Na vele jaren ervaring in het veld kan Bureau Fris zich baseren op een groot gespecialiseerd netwerk. Zowel zakelijk, medisch als consumenten. Zakelijk hebben we een uitgebreid en gespecialiseerd netwerk van bedrijven met verschillende bedrijfsgrootte. Van ondernemende zzp-ers, innovatieve startups tot gevestigde MKB-ers en corporate. Naast bedrijfsgrootte onderscheidt Bureau Fris zich door een diversiteit aan functies van respondenten. Van eigenaren en directeuren tot facilitair- HR- en energiemanagers in diverse sectoren.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het werven van medische respondenten, hebben wij het meest gespecialiseerde medische panel van Nederland. In ons netwerk vind je huisartsen, specialisten, paramedici en nog veel meer.

Ons consumenten netwerk kenmerkt zich door een grote diversiteit in leeftijd, opleidingsniveau en lifestyle.

Respondenten nodig voor jouw onderzoek? Wij ontzorgen jou!Bureau Fris is met haar eigen panel een van de grootste kwalitatieve facilitair partner in marktonderzoek. Met een eigen respondenten panel van circa 30.000 respondenten, accountmanagers met ervaring en onze creatieve manier van out of the box denken vullen wij veel uiteenlopende wervingen. Wij werken met zowel onderzoeksbureaus als eind klanten/merken.

Bij ons beslis je zelf op welk gebied je ontzorgt wil worden. Heb je alleen respondenten of een onderzoek locatie nodig of wil je liever alleen even sparren voor een juiste opzet, wij helpen je verder. Zelf niet de juiste mensen in huis? Zoals moderators, tolken en notulisten ook hier kunnen wij jou in ontzorgen.

Klik hier voor meer informatie over het Bureau Fris respondentenpanel.


Wat doet Bureau Fris - respondentenwerving voor jou?Bureau Fris ontzorgt! Wij leveren respondenten voor zowel online als offline interviews en groepsdiscussies. Daarnaast werven wij ook voor in-home gesprekken, shop-alongs, B2B, B2C, producttesten, smaaktesten, UX onderzoeken of online communities. Bij het werven van de respondenten houden wij rekening met het selectie criteria en de wensen van de opdrachtgever. Jij hoeft je als opdrachtgever dus nergens zorgen over te maken.

Wat doet Bureau Fris voor jou?

Bureau Fris ontzorgt! Wij leveren respondenten voor zowel online als offline interviews en groepsdiscussies. Daarnaast werven wij ook voor in-home gesprekken, shop-alongs, B2B, B2C, producttesten, smaaktesten, UX onderzoeken of online communities. Bij het werven van de respondenten houden wij rekening met het selectie criteria en de wensen van de opdrachtgever. Jij hoeft je als opdrachtgever dus nergens zorgen over te maken.

Wat doet Bureau Fris voor jou?

Bureau Fris ontzorgt! Wij leveren respondenten voor zowel online als offline interviews en groepsdiscussies. Daarnaast werven wij ook voor in-home gesprekken, shop-alongs, B2B, B2C, producttesten, smaaktesten, UX onderzoeken of online communities. Bij het werven van de respondenten houden wij rekening met het selectie criteria en de wensen van de opdrachtgever. Jij hoeft je als opdrachtgever dus nergens zorgen over te maken.USP’s respondentenwerving door Bureau Fris

Wij zetten alles op alles om de juiste respondenten voor jouw marktonderzoek te vinden.
Waarom kiezen voor Bureau Fris:

 • Persoonlijke en snelle communicatie met je eigen accountmanager. Hierdoor zijn de lijnen kort;
 • Er wordt gewerkt met een buddy systeem, zodat er altijd iemand, naast jouw accountmanager, op de hoogte is van het project;
 • Al meer dan 18 jaar ervaring in het werven van de juiste respondenten voor marktonderzoek;
 • Ons team bestaat uit 7 accountmanagers die fulltime werken voor hun vaste opdrachtgevers;
 • Tot op de dag van vandaag wordt er nog telefonisch gescreend, ingedeeld en nagebeld. Hierdoor houden wij ons opkomstpercentage en kwaliteit van de respondenten hoog;
 • Er wordt bijna altijd gewerkt met reserves/floaters, zodat de opdrachtgever altijd met het gewenste aantal respondenten aan tafel zit.

Ontzorg jezelf en besteed je werving uit!

De voordelen voor jou op een rij..

 • Je maakt gebruik van een database van mensen die het leuk vinden om deel te nemen aan onderzoek en hierdoor is het opkomstpercentage hoog;
 • Indien nodig zoeken wij verder dan alleen in onze database om de juiste respondenten te vinden, langs winkels, koud bellen, via advertenties op sociale media, Instagram, Facebook en LinkedIn, diverse netwerken etc.
 • De respondenten worden goed gescreend door een team van ervaren accountmanagers;
 • Een database die up-to-date blijft, genoeg frisse en nieuwe respondenten in verschillende doelgroepen;
 • Vergoeding voor de respondenten regelen wij voor jou;
 • Vervanging van respondenten die bijvoorbeeld ziek zijn regelen wij;
 • De kwaliteit van onze wervingen staat altijd bovenaan;
 • Behoeften en wensen van onze opdrachtgever staan centraal.

Benieuwd hoe wij rekruteren? Lees hier onze blog!

Communiceren jongeren alleen nog online?

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier om de volledige checklist te downloaden. Je leest hier o.a. de 9 tips om goed te kunnen communiceren met de jongeren doelgroep.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Hoe komen wij aan onze respondenten?

De database van Bureau Fris bestaat inmiddels uit maar liefst 30.000 respondenten. Sinds 2022 hebben wij een speciaal taskforce panel beheer, dit team van Frissers zorgt ervoor dat er continue nieuwe aanvoer is van respondenten.

Door o.a. online campagnes, aandraag vergoedingen, netwerken & eigen netwerk en flyeren.

 • Specialistische respondenten zoals; horecamedewerkers, leraren, ondernemers, ICT professionals, HR-managers
 • Recruitment van opdrachtgeverslijsten
 • Koud bellen via KvK bestanden of speuren op het internet
 • Recruitment op straat door heel Nederland
 • Hot leads indelen

Onze werkwijze

 • De aanvraag, doelgroep en wensen bespreken met de opdrachtgever;
 • Wij programmeren de vragenlijst en sturen deze uit naar de juiste doelgroep in onze eigen database;
 • Vervolgens nemen wij contact op met de respondenten die geschikt zijn, checken de selectiecriteria nogmaals en delen de respondent in;
 • De respondenten worden bevestigd door middel van een email en kort voor de veldwerkdag bellen wij de respondenten na, zodat alles duidelijk is en er nog vragen gesteld kunnen worden;
 • Tijdens de veldwerkdagen staan de accountmanager stand-by voor vragen van de opdrachtgever;
 • Na de veldwerkdag(en) evalueren wij met de opdrachtgever over het project. Denk hierbij aan: samenwerking, communicatie, opkomst respondent, spreiding respondenten etc.

Benieuwd naar de marktonderzoek mogelijkheden die Bureau Fris aanbiedt? Bezoek de marktonderzoek pagina voor meer informatie.


UX onderzoekWij regelen test users voor jouw UX test of een compleet UX lab. Jij vertelt ons wie je wilt zien en wij zorgen dat de juiste persoon aanwezig is bij jouw test. Deze kan plaatsvinden in jouw eigen lab, jouw eigen kantoor of in één van onze labs.

ux-checklist-download-img

Download de Checklist UX onderzoek

Voordat je een product, dienst, applicatie of website (her-)introduceert, is het belangrijk om de gebruikerservaring te testen, om zo een flop te voorkomen. UX-onderzoek helpt om te begrijpen hoe gebruikers interacteren met een product of dienst. Je moet denken aan:

 • De locatie;
 • Het ontvangst;
 • Facilitair;
 • En nog vele andere punten.

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier om de volledige checklist te downloaden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

We hebben een paar leuke reviews op een rijtje gezet.

Neem contact met ons op

Je kunt direct onze actuele prijslijsten downloaden door je gegevens achter te laten.Wil je liever een van onze medewerkers spreken? Ga naar onze contactpagina.


Neem contact op


Weet je al wat je nodig hebt en ben je op zoek naar een offerte op maat? Vul het formulier in en we sturen je een offerte op maat.


Offerte op maat

Prijslijsten 2024 Bureau Fris

Ben je geïnteresseerd in onze prijzen? Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we mailen je direct onze prijzen!

In welke dienst heb je interesse?
In welke dienst heb je interesse?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Offerte op maat

Meer weten over Bureau Fris of een offerte? Bel met ons of vul onderstaand formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met jou op.

Respondenten nodig voor jouw onderzoek? Wij zorgen voor de juiste!

Recruitment bij Bureau Fris betekent dat wij alles op alles zetten om de juiste respondenten voor een onderzoek in te delen. Dankzij innovatieve tools en onze persoonlijke benadering, kunnen wij in onze database met 30.000 respondenten gespecialiseerd selecteren.

Prijslijsten 2023 Bureau Fris

Ben je geïnteresseerd in onze prijzen? Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we mailen je direct onze prijzen!

1 Step 1
In welke dienst heb je interesse?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right