8.5 out of 10 stars 8,5/10

Alicia - Message House UK

Really happy with the recruited participants and how smoothly this project went. Thank you for switching easily to Zoom and being flexible!.
9 out of 10 stars 9/10

Ank - Haystack International

Het ging geweldig! Super coole mensen en vlotte gesprekken! Erg tevreden!
9.5 out of 10 stars 9,5/10

Suzanne - Young Works

In het UX Lab van Bureau Fris hebben we de digitale leeromgeving getest. Dat verliep professioneel en soepel: fijne ruimtes en goede apparatuur, prettige hosting en catering. De complexe werving was geen eenvoudige opgave, maar het team pakte de werving meteen goed op, en verraste ons met goede opkomst en fijne respondenten.
10 out of 10 stars 10/10

Barbara - Claro research

Super goede respondenten, leuk dat ze overal vandaan kwamen, techniek helemaal in orde, ik snap dat dat veel werk van jullie heeft gevraagd. Zoom vind ik heel fijn, prettige interface. Jouw communicatie ook top Coen, je bent een erg goede projectmanager. Dus complimenten aan jou en je team!
Voor respondenten
Nederlands

In verband met de 1,5 meter economie hebben wij een protocol bedacht waardoor het alsnog mogelijk is om bij ons op locatie single interviews, duo’s of mini groepsdiscussies in Amsterdam én Rotterdam uit te kunnen voeren.

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Wij hebben onze onderzoek locaties in Amsterdam en Rotterdam hierop aangepast. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe wij dit doen!

https://youtu.be/Vp90u8v_3i4

Schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers zijn elke dag goed bereikbaar en horen graag van jullie! We zien jullie graag weer!