8.5 out of 10 stars 8,5/10

Alicia - Message House UK

Really happy with the recruited participants and how smoothly this project went. Thank you for switching easily to Zoom and being flexible!.
9 out of 10 stars 9/10

Ank - Haystack International

Het ging geweldig! Super coole mensen en vlotte gesprekken! Erg tevreden!
9.5 out of 10 stars 9,5/10

Suzanne - Young Works

In het UX Lab van Bureau Fris hebben we de digitale leeromgeving getest. Dat verliep professioneel en soepel: fijne ruimtes en goede apparatuur, prettige hosting en catering. De complexe werving was geen eenvoudige opgave, maar het team pakte de werving meteen goed op, en verraste ons met goede opkomst en fijne respondenten.
10 out of 10 stars 10/10

Barbara - Claro research

Super goede respondenten, leuk dat ze overal vandaan kwamen, techniek helemaal in orde, ik snap dat dat veel werk van jullie heeft gevraagd. Zoom vind ik heel fijn, prettige interface. Jouw communicatie ook top Coen, je bent een erg goede projectmanager. Dus complimenten aan jou en je team!

Slide Alvast dank voor al het werk hieraan, ik heb het als een prettige samenwerking ervaren. Ik vermoed dat we in de toekomst nog wel met elkaar te maken zullen hebben voor andere
projecten.
Slide Hey Tyas, Op de eerste plaats wil ik toch nog een keer aangeven hoe fijn ik de samenwerking met jou vind. Je bent altijd goed bereikbaar, positief, staat altijd klaar voor mijn (onnodige vragen). Het is altijd tot in de puntjes geregeld! Daar ben ik heel blij mee. Ook vandaag merkte ik dat weer. Je bent actief betrokken bij onze onderzoeken, en schakelt direct als een respondent de link niet in zijn e-mailbox kan vinden. Dit waardeer ik enorm. Daarnaast heb je ook vandaag weer snel geschakeld door me alvast het evaluatieformulier te sturen. Echt top.

Heel goede mix! Leuk om de verschillende reacties van de respondenten te zien op het prototype. Door de verscheidenheid aan achtergrond, man/vrouw, leeftijd, opleidingsniveau enz. Hebben we ook veel verschillende inzichten gekregen! Heel blij met de werving.

Viona
Slide Really happy with the recruited participants and how smoothly this project went. Thank you for switching easily to Zoom and being flexible!

Alicia
Slide Het ging geweldig! Super coole mensen en vlotte gesprekken! Erg tevreden!

Ank
Slide In het UX Lab van Bureau Fris hebben we de digitale leeromgeving getest. Dat verliep professioneel en soepel: fijne ruimtes en goede apparatuur, prettige hosting en catering. De complexe werving was geen eenvoudige opgave, maar het team pakte de werving meteen goed op, en verraste ons met goede opkomst en fijne respondenten.

Suzanne
Slide We waren op zoek naar jonge kinderen in verschillende leeftijdsklasse van 6 tot 12 jaar die online en offline games spelen met een aantal specifieke kenmerken. Een mondiaal opererende klant wenste inzicht in de ervaringen van deze groepen met verschillende nieuwe spelpakketten. Daartoe werden de kinderen (onder supervisie van hun ouders) gevraagd de spellen gedurende een aantal dagen te proberen. In totaal 14 dagen. De uitdaging was een concrete steekproef te trekken, maar ook om jongeren te vinden die -samen met hun ouders- verbaal in staat waren om hun mening te uiten.

Bureau Fris heeft uitstekend werk geleverd. De respondenten voldeden aan alle specifieke criteria en waren goed in staat om via Zoom met onze onderzoeker te praten. Wij als onderzoekbureau, maar ook de eindklant waren uiterst tevreden met het geleverde resultaat door Bureau Fris. We kunnen stellen dat we bijzonder graag met Bureau Fris werken omdat zij altijd tot het uiterste gaan om optimale kwaliteit te leveren, goed communiceren met ons en bij eventuele uitval van eenrespondent accuraat reageren en voor vervanging zorg dragen. Na uitvoerige testen met andere organisaties, werken op continue basis met hen. TOP!

Jozsi Toth
Slide Super goede respondenten, leuk dat ze overal vandaan kwamen, techniek helemaal in orde, ik snap dat dat veel werk van jullie heeft gevraagd. Zoom vind ik heel fijn, prettige interface. Jouw communicatie ook top Coen, je bent een erg goede projectmanager. Dus complimenten aan jou en je team!

Barbara
Voor respondenten
Nederlands
Per 1 januari 2021 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe adres: Baarsjesweg 224, 1058 AA Amsterdam

Klik hier voor onze corona update per oktober 2020.

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Wij hebben onze onderzoek locaties in Amsterdam en Rotterdam hierop aangepast. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe wij dit doen!

https://youtu.be/Vp90u8v_3i4

Schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers zijn elke dag goed bereikbaar en horen graag van jullie! We zien jullie graag weer!