Onze diensten

Bureau Fris regelt de juiste respondenten voor jouw (markt)onderzoek. Wij hebben een eigen database van 30.000 respondenten door heel Nederland. Ook op zoek naar een onderzoeksruimte? Je bent welkom op onze eigen locatie in Amsterdam, incl. one-way-mirror, of we regelen het voor je via Fris to Go in elke plaats in Nederland.

Liever online onderzoek uitvoeren? Dan helpen wij je verder met onze online oplossingen. Onderzoekspersoneel nodig? Wij regelen het voor je.


Marktonderzoek

Wil je ook een keer marktonderzoek laten uitvoeren of een keer sparren wat de mogelijkheden zijn?
Meer info

Respondenten werving

Respondenten werving bij Bureau Fris betekent dat wij alles op alles zetten om de juiste respondenten voor een onderzoek in te delen.
Meer info

Onderzoeks locaties

Bureau Fris faciliteert door heel Nederland marktonderzoek en heeft een vestiging in Amsterdam. Sinds 2018 faciliteert Bureau Fris ook inhouse bij de klant.
Meer info

Onderzoeks personeel

Onderzoekspersoneel nodig? Bureau Fris heeft al het onderzoekspersoneel en ook de notulisten, hosts, etc beschikbaar.
Meer info

Onderzoeks tools

Bureau Fris heeft verschillende handige online tools voor marktonderzoek.
Meer info

Onze opdrachtgevers

Bureau Fris investeert niet alleen in haar medewerkers en respondenten, maar ook in haar opdrachtgevers.
Met trots presenteren wij hieronder een aantal bedrijven waar we mee hebben samengewerkt.Bekijk waar wij zitten

Wij zitten op een centrale plek in Nederland. Daarnaast bieden we de Fris To Go dienst aan waarmee we op iedere locatie in Nederland onze service kunnen aanbieden.

Team Bureau Fris

Bureau Fris investeert niet alleen in haar opdrachtgevers en respondenten, maar ook in haar eigen medewerkers. Onze young professionals werken met plezier, waardoor de klant krijgt wat wij beloven. Happiness op de werkvloer helpt je bij het realiseren van doelen.


online-focusgroep

Stephanie Groot

MANAGING DIRECTOR MARKETING & SALES

Paulien Ulbrich

MANAGING DIRECTOR RECRUITMENT

Rien Nijman

MANAGING DIRECTOR HR & FINANCE

Niki Bakker

SENIOR ACCOUNTMANAGER

Onze laatste blogs

Bekijk hier onze laatste blogs. Meer lezen? Klik hier om naar het nieuwsoverzicht te gaan.

22 november 2023

Samensmelting van expertise: Bureau Fris en Bee Keen slaan de handen ineen en gaan samen verder als Bureau Fris

Lees hier alles over de kracht van de fusie tussen Bureau Fris en BeeKeen. Een nieuw tijdperk in marktonderzoek met versterkte expertise en innovatie.
8 november 2023

Ella’s farewell: Een dankbetuiging aan een inspirerende collega na 6 jaar

Ella's farewell: Een dankbetuiging aan een inspirerende collega na 6 jaar bij Bureau Fris. Ze gaat op wereldreis, maar eerst blikken we terug. Lees hier verder.
11 oktober 2023

Maak kennis met onze nieuwe collega: Amber Owens

Een Amsterdamse door en door, 24 jaar en met nu al een speciale band met Bureau Fris: Amber Owens. Lees verder om Amber beter te leren kennen.

Kwaliteitswaarborging

Met de ISO 9001 en 20252 normering en het doorvoeren van alle eisen uit de GDPR, bewijzen we onze opdrachtgevers en partners een veilige en betrouwbare partij te zijn. Terwijl wij zorgen dat de processen rondom (kwalitatieve) marktonderzoeken zijn geoptimaliseerd, kan onze klant zich volledig focussen op het inhoudelijke en specialistische gedeelte van het onderzoek. De full-service gedachte zie je hier terug: het selecteren van respondenten, het beschikbaar stellen van de onderzoeksruimtes en onze onderzoektools.


Kwaliteitswaarborging

Met de ISO 9001 en 20252 normering en het doorvoeren van alle eisen uit de GDPR, bewijzen we onze klanten en partners een veilige en betrouwbare partij te zijn. Terwijl wij zorgen dat de processen rondom (kwalitatieve) marktonderzoeken zijn geoptimaliseerd, kan onze klant zich volledig focussen op het inhoudelijke en specialistische gedeelte van het onderzoek. De full-service gedachte zie je hier terug: het selecteren van respondenten, het beschikbaar stellen van de onderzoeksruimtes en onze onderzoekstools.