Bureau Fris is het eerste en enige facilitair bureau voor marktonderzoek dat CO2-neutraal-onderzoek kan faciliteren op onze eigen locatie in Amsterdam of op een externe locatie elders (Fris To Go) d.m.v. een partnership met Trees for all.

Bureau Fris is het eerste en enige facilitair bureau voor marktonderzoek dat CO2-neutraal-onderzoek kan faciliteren op onze eigen locatie in Amsterdam of op een externe locatie elders (Fris To Go) d.m.v. een partnership met Trees for all.tree

Voor elke onderzoeksdag, op onze locatie in Amsterdam of via FrisTo Go, plant Bureau Fris i.s.m. Trees for all, twee bomen.

Eén boom ter compensatie van de CO2 uitstoot van de onderzoeksdag en één boom om de aarde een stukje beter te maken.

tree

Ook onze respondenten geloven in een betere toekomst van onze planeet en staan regelmatig (een deel van) hun incentive af voor het planten van bomen.

tree

Wil jij ook een positieve bijdrage leveren aan onze planeet?

Of meer weten over hoe wij onderzoek faciliteren? Bel of mail voor meer informatie.


Bel 020-530 5000
Mail ons

Wat is Trees for All?

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 in Nederland. Zij zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en ook de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Dankzij alle donateurs kunnen zij jaarlijks tientallen hectares bos aanplanten in Nederland en het buitenland.

Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom planten we wereldwijd nieuwe bossen, herstellen we gedegradeerde bossen en maken we mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Of gebruik ons contact formulier om contact op te nemen:1 Step 1
Naamyour full name
Telefoonnummeryour full name
Berichtmore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right