Trees for all | Bureau Fris

Bureau Fris is het eerste en enige facilitair bureau voor marktonderzoek dat CO2-neutraal-onderzoek kan faciliteren op onze eigen locatie in Amsterdam of op een externe locatie elders (Fris To Go) d.m.v. een partnership met Trees for all.

Bureau Fris is het eerste en enige facilitair bureau voor marktonderzoek dat CO2-neutraal-onderzoek kan faciliteren op onze eigen locatie in Amsterdam of op een externe locatie elders (Fris To Go) d.m.v. een partnership met Trees for all.online-kwalitatief-onderzoek

Voor elke onderzoeksdag, op onze locatie in Amsterdam of via FrisTo Go, plant Bureau Fris i.s.m. Trees for all, twee bomen.

Eén boom ter compensatie van de CO2 uitstoot van de onderzoeksdag en één boom om de aarde een stukje beter te maken.

online-kwalitatief-onderzoek

Ook onze respondenten geloven in een betere toekomst van onze planeet en staan regelmatig (een deel van) hun incentive af voor het planten van bomen.

online-kwalitatief-onderzoek

Wil jij ook een positieve bijdrage leveren aan onze planeet?

Of meer weten over hoe wij onderzoek faciliteren? Bel of mail voor meer informatie.


Bel 020-530 5000
Mail ons

Wat is Trees for All?

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie met CBF-keurmerk die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en biedt CO2-compensatie aan via haar duurzame bosprojecten. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden.

Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom planten we wereldwijd nieuwe bossen, herstellen we gedegradeerde bossen en maken we mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Of gebruik ons contact formulier om contact op te nemen:1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right