Klanten van Bureau Fris

Elke Wittgen
Manager Qualitative Services
Kantar TNS

“Bureau Fris denkt mee en out of the box.

Bureau Fris heeft in een aantal ingewikkelde selecties laten zien dat ze out of the box kunnen denken en dat ze er voor de volle 100% voor gaan. Voor de relatief grote aantallen die we nodig hadden voor schippers en vrachtwagenchauffeurs hebben ze alles uit de kast getrokken om aan respondenten te komen. Hiervoor zijn ze zowel op locatie (truckerscafé, tankstation etc.) als online aan de slag gegaan (Facebook, vakbonden, scheepvaart telefoonboek). Hierbij houden ze nauw contact over de voortgang van de selectie. Wanneer we weer zo’n moeilijke targetgroup zoeken, heeft Bureau Fris bewezen dat ze van alle markten thuis zijn om deze selecties te volbrengen.”

Pascal den Hertog
Research consultant
Blauw Research

blauw-research-rotterdam

“Veldwerk bij bureau Fris betekent voor mij ontzorgd worden. Ik kan mij puur richten op het onderzoek en alle aandacht geven aan mijn klant en de respondent. Zeer behulpzame gastvrouwen en -heren, sfeervolle en ruime onderzoek- en meekijkruimtes, prima catering. Klasse!”

Alexander Velthuisen
Project manager
Beautiful Lives

“Het is altijd fijn samenwerken met Bureau Fris. Het team is erg professioneel, flexibel en denkt altijd met je mee, om samen ervoor te zorgen dat rekruteringen een succes worden.

De faciliteiten en de locaties zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat onze onderzoekers, onze klanten en alle deelnemers zeer goed verzorgd worden als ze bij Bureau Fris aanwezig zijn.

Gebruik kunnen maken van zowel rekrutering als faciliteiten, over 3 locaties/regio’s verdeeld is voor ons erg prettig en heeft veel meerwaarde.”

Marcus Leineweber
Perspective Research

perspective

“Wij willen graag het beste voor onze klanten. De locaties van Fris zijn daarom altijd onze eerste keuze. De gastvrouwen en –heren denken pro actief met je mee. Bij Fris word je écht ontzorgd, zodat je je bezig kunt houden met datgene waarvoor je bent gekomen: goed onderzoek doen.”

Rob Drent
Marktonderzoeker
Canvas Concepting

canvas-concepting

“Als ik onderzoek doe, is het bij de locaties van Bureau Fris altijd goed toeven. Mooi, lichte ruimtes, goede meekijkfaciliteiten en perfecte catering. Maar het beste van alles zijn de mensen. Bijzonder gastvrij, pro actief en zeer behulpzaam. Het woord ‘nee’ kennen ze daar niet!”

Kathleen Bax
Kwalitatief onderzoekster
WHY5Research

“WHY5Research werkt al jaren op een zeer fijne manier samen met Bureau Fris.

We waarderen vooral de flexibiliteit, nauwkeurigheid, vriendelijkheid, gastvrijheid, behulpzaamheid en de pro-activiteit. We kunnen altijd vertrouwen op een prima service en een goede en correcte rekrutering.

De ruimtes zijn mooi en verzorgd. Kortom, zeer tevreden met de samenwerking!”

Daniella Roymans
Managing Partner
MARE Research

“Bureau Fris is al jaren een betrouwbare partner van MARE, zowel voor selecties als ook voor onderzoekslocaties. Ze onderscheiden zich met name door op locaties zeer gastvrij en professioneel te zijn en ervoor te zorgen dat gasten met veel comfort onderzoek kunnen uitvoeren en bijwonen. Een zeer prettige partij om mee samen te werken!”

Estelle Akihary
Client Consultant Qualitative
Kantar TNS

“Het is altijd fijn en onbezorgd onderzoek doen bij Bureau Fris (Den Bosch). Je kan erop vertrouwen dat alles goed en nauwkeurig verzorgd is. De vriendelijke en gastvrije mensen op de locatie maken echt het verschil bij Bureau Fris. Bureau Fris levert constant goede kwaliteit op de locatie en de mensen zijn enorm servicegericht!”

Liesbeth van Driel
TomTom
UX researcher

“Ongeacht het specifieke respondentenprofiel wat we nodig hebben voor onze productonderzoeken, Fris denkt mee en zet alles op alles om de juiste mensen te vinden. Een heel fijne samenwerking!” 

Zhor
Research manager
Innate motion

“We appreciate to work with Bureau Fris: they provide excellent service for successful fieldwork and they are always happy to help with all arrangements by being very flexible. Warm regards”

Wim Koel onderzoek en advies
Marktonderzoeker
Wim Koel

“Tsja, wat kun je zeggen, Prima buro, helder aan de voorkant, gastvrij en behulpzaam tijdens de rit en ze willen graag leren om het nog beter te doen. Prettige accountpersonen die gretig zijn om je te helpen of te ontzorgen. En dat alles voor een redelijke prijs op prettige onderzoekslocaties.”

© Copyright Bureau Fris